Cum a fost noaptea nunții mele?

Mi-a picat în mână dvd-ul de la nuntă și mi-am amintit cu nostalgie de petrecerea la care am reușit sa strâng cei mai dragi oameni pe care i-am întâlnit în viată până la momentul respectiv.

Fericitul eveniment avea loc în 2014. Fie vorba între noi, din 2014 și până astăzi am mai cunoscut multe persoane mișto și sper să nu mă opresc aici. Poate îmi vor fi alături la nunta de argint, cine știe?

Nu-mi amintesc prea clar lucrurile care s-au întâmplat în noaptea aia și asta nu pentru că am băut. De fapt, nu am pus gura pe alcool în noaptea cu pricina, dar agitația te face să fii asemeni unui titirez care încearcă să mulțumească pe toată lumea când, de fapt nimeni nu are treabă cu tine. Invitații au, de obicei, alte precocupări cum ar fi dansul, băutura, mâncarea, agățatul de tipe singure șamd.

M-am simțit ca un exponant la propria nuntă

La nunta mea m-am simțit ca un exponat de la Zoo pe care lumea îl privește în funcție de priorități. Mă priveau cu milă cei deja căsătoriți, cu curiozitate cei care sunt aproape să facă pasul cel mare, invidie, aia care își doresc un partener dar, sunt prea comozi să investească timp într-o relație, cu nostalgie rudele si prietenii veniți din partea părinților, cu indiferență, cei veniți din obligație 🙂

Și ca meniul să fie complet, viata de om însurat începe cu risipirea mitului legat de noaptea nuntii. Nu vreau deloc să îi dezamagesc pe cei necăsătoriți, dar realitatea nu are nicio legatură cu filmele pe care le aveam în cap în adolescență.

De fapt, noaptea nunții nu este nici pe departe asemeni celor din filme.

Ajungi în camera rupt de oboseala, cu o durere de picioare, așa cum nu ai avut vreodată și te prăbușești în primul fotoliu ce-ți iese în cale. Apo, singurul lucru pe care ți-l dorești este un somn cu jumătatea ta în jumătatea ta de pat matrimonial.

Până să ajungă aleasa inimii lângă tine, după ritualul demachiatului și a altor obiceiuri feminine, tu, ca mire, ai la activ cel puțin 15 minute de somn bun. Așa că cine va povestește de noaptea de nuntii ca de un festival de sex, sunt șanse mari să vă mintă frumos.

Articole create 6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus