Ce carte recomand?

Într-o pauza de Netflix, Facebook, Instagram; TV și alte tentații cu ecran colorat îți recomand și cartea asta.

O poveste de viata cu urcușuri și coborâșuri. O relatare extrem de sinceră, lipsită de ură și resentimente a omului de succes de azi, despre începuturi și despre oamenii care i-au intrat în viata, oferindu-i în egală măsura lecții de egoism, indiferență, dar și de altruism și bunătate. 

Am fost cu atât mai captivat de poveste pentru ca autorul e apropiat de vârsta cu mine, am copilărit în același cartier și, deși nu ne cunoaștem, am absolvit același liceu, Liceul Teoretic Traian. Mi-am amintit de profa de mate, Angelescu, genul de dascăl despre care cred că și-a ales meseria asta pentru că dorea să se răzbune pe liceeni, nu pentru ca avea vocație pentru pedagogie. Am avut mare noroc că am avut profil uman și nu a predat la noi în clasa. Sunt convins că respectiva doamnă era un nefericit accident în cancelaria de la Traian din acea vreme.

La ceva ani distanta, îmi amintesc cu mare drag de diriga, Drăgănescu Marilena, de profa de istorie Felicia Gheorghe, Dumnezeu s-o ierte căci a plecat mult prea devreme dintre noi, sau de dna Corales, profa de engleză.

Stylished Books AN – By Adrian Niculescu

Articole create 6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus