Cadouri inspirate în cuplu

Mi-e clar. Unele dintre cele mai mari bătăi de cap într-o relatie, ți le dau cadourile pe care trebuie să le oferi partenerului, de ziua lui, la aniversarea nunții, relației, etc.

Oricat ar părea de neinteresat de subiect, nu există om pe care să nu-l impresionezi cu un cadou bine ales.

Într-un cuplu sudat, unde banii se adună în acelasi coș, e cu atât mai complicat să-ți surprinzi jumătatea. Cea mai nefericită variantă mi se pare aceea în care îi dai o suma de bani și îi sugerezi să-și cumpere de la mall ce-și dorește. Practic, în momentul ăla, tocmai ai îngropat și ultima urmă de mister, spontaneitate și neprevăzut din cuplul vostru. Faza cu banii merge să o aplici cu părinții, copii sau prietenii foarte apropiați, în niciun caz în cuplu și cu atât mai puțin la momente aniversare.

Nu cred că un cadou scump e neapărat și un dar de succes, asta nu înseamnă ca nu se va bucura de o bijuterie, mașină, telefon, tableta etc. Dar, printre cadourile scumpe, poți să strecori din când în când lucruri creative, personalizate, care să aibă în ele patina personală.

Care e cel mai frumos cadou pe care i l-am făcut soției?

Îmi amintesc de unul din primele cadouri pe care i l-am făcut Angelei de ziua ei. Impreuna cu un prieten am lucrat doua nopți, in „ilegalitate”, la un ziar făcut special pentru ea. Era la mare moda ziarul Libertatea, așa că am făcut o ediție locală, „Libertatea de Bumbești (nr. orașul natal al soției)”, cu rubricile pe care ziarul le avea la vremea respectivă: paparazzi, Fata de la pagina 5, meteo, horoscop, dezvăluri incendiare, toate având în prim-plan prieteni, familie, colegi. Înainte să-i ofer cadoul, am rugat o prietena s-o sune și s-o întrebe dacă a citit Libertatea, pentru că au apărut poze făcute de paparazzi cu ea pe prima pagină.

În tot acest timp, am avut grijă să îi pun în față ziarul, fiindcă semăna destul de mult cu originalul, reacția ei a fost pe măsura așteptărilor. Mi-am luat bătaie după ce s-a prins ca era doar o copie a ziarului, dar mi-am atins scopul. Au urmat multe alte mici surprize, de la vouchere care îi dădeau ei dreptul ca atunci când le folosește să mă pună să fac, fără drept de refuz , treburi casnice de la spălat vase, dus gunoiul, curat în casa, etc, până la emisiune radio cu piesele noastre, avantaj eu, că de asta sunt popescudelaradio.

Nici ea nu s-a lăsat mai prejos și mi-a răspuns cu aceeași moneda de fiecare dată. Dar, despre cadourile ei, într-o altă postare.

Din toată povestea asta, din când în cand, și nu neapărat la o anumită ocazie, bărbații ar trebui să nu uite de buchetul de flori. E biletul de voie perfect pentru o seară la meci cu băieții, desigur, atunci când ne va permite pandemia.

Libertatea de Bumbești, 12 mai 2011
Articole create 6

Un comentariu la „Cadouri inspirate în cuplu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus